Over ons

DG Kunststoftechniek werd in 2014 vanuit een passie en een duidelijke visie opgericht door Danny Ghys en vier andere gedreven ondernemers. Deze vijf kopstukken van het bedrijf werkten al jarenlang samen, maar maakten ze deel uit van verschillende bedrijven. Toen Danny zijn idee aan zijn collega’s voorstelde, stapten ze mee in zijn verhaal.

Ondertussen bestaat DG Kunststoftechniek uit zaakvoerder Klaas Vantomme, technisch directeur Danny en een tiental mensen in de productie. Deze groei was mogelijk dankzij mooie opportuniteiten die de markt bood.

Onze missie

Wij zijn gepassioneerd door kunststof en de mogelijkheden van dit veelzijdige materiaal. Het is fascinerend om te experimenteren met volumes, materialen en vormen. Ons doel is dan ook om een pionier te zijn op het vlak van kunststoftechnieken en om elke vragende partij professioneel advies, een snelle service en een perfecte afwerking te kunnen geven

Investeringen in machinepark en certificaten

Wij investeren fors in ons machinepark met onder meer een:

  • unieke stuikbank van 5 meter;
  • Altendorf zaagmachine;
  • half-automatische Wegener-plooibank van 3 meter.

Om onze kwaliteit te kunnen garanderen worden al onze producten door BENOR en VLAREM gekeurd en zetten we sterk in op het behalen van certificaten. Zo zijn al onze lassers gekeurd en gecertificeerd volgens EN 13067:2012 door Corcon bvba en behaalde ons bedrijf ook het certificaat volgens diezelfde norm voor het stuiklassen van kunststofplaten.

Steeds op zoek naar nieuwe werkkrachten

DG Kunststoftechniek is steeds op zoek naar nieuwe medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken en bereid zijn om bij te leren. Wij willen als bedrijf groeien op een gezonde, diverse manier en daarvoor is bekwaam personeel essentieel. Je kan niet groeien zonder de geschikte mensen.

Zin om samen mooie projecten te realiseren? Ontdek onze openstaande vacatures hier.

This post is also available in: Engels Frans